Zlé kleště Billa Gatese

Annie Chogars

24.6.2024 Komentáře Témata: Zdraví, Očkování, Covid teror 1096 slov

V zákulisí otevřené filantropie Billa Gatese a nenápadného, ale škodlivého vlivu současného šéfa NATO Jense Stoltenberga se pod rouškou masového očkování chudých a vojenského geoinženýrství spřádá sága lékařských a klimatických manipulací s cílem podřídit jejich diktátu celou světovou populaci.

[Aliance ka...]
Aliance katastrof a podvodů

Za fasádou miliard investovaných Nadací Billa a Melindy Gatesových se však skrývá zcela jiná realita. Je to nemorální strategie založená na daňové optimalizaci a návratnosti investic, která zneužívá veřejnou kasu každého státu pro vlastní malthusiánské účely a osobní obohacení. Tyto peníze pak slouží ke korumpování všech rozhodujících osob, které WEF (Světové ekonomické fórum) a jeho škola „Mladých lídrů“ dosazují na vysoké posty po celém světě.

Mezitím Stoltenberg, bývalý norský premiér a nyní generální tajemník NATO, také sehrál temnou roli v šíření iniciativ Gatesovy nadace. Tento nejameričtější z Norů se během své kariéry vyznamenal svou prací v oblasti bezpečnosti, obrany, boje proti změně klimatu, energetiky a hospodářství a významně přispěl k posílení mezinárodní a transatlantické spolupráce. Stručně řečeno, systematicky prosazuje agendu WEF a stojí v čele destruktivních strategií USA v celé Evropě.

Podívejte se na jeho mefitický životopis na stránkách WIKIMOSSAD. Především byste však měli vědět, že se v letech 2015, 2016, 2017 a 2024 účastnil zasedání skupiny Bilderberg. A zúčastnil se také výročního zasedání Světového ekonomického fóra (WEF) v roce 2020. Nejenže podporoval zdravotnické programy Gatesovy nadace, když byl prezidentem GAVI (2002-2006), ale také umožnil kontroverzní letecké operace známé jako „chemtrails“ tím, že nechal nevědomé obyvatelstvo postříkat chemikáliemi z civilních nebo vojenských letadel, která nám od roku 2010 křižují nad hlavami.

Uvědomte si, že tyto postřiky, hojně prováděné v evropském ovzduší, jsou často spojovány s takzvanými „konspiračními“ teoriemi, aby byly zdiskreditovány, ale jejich skutečný dopad na kvalitu ovzduší a zdraví je široce viditelný, ale neprobádaný a neregulovaný. Tyto proslulé bílé stopy, které systematicky generují špatné počasí, déšť nebo prostě neurčitou a nekonečnou „bílou“ oblohu, která ničí naše plantáže, mohou stejně tak snadno vypouštět komáry nakažené horečkou dengue nebo jakoukoli jinou prchavou nemocí...

Gatesovy masivní investice do geoinženýrství pod hlavičkou projektů, jako je SCoPEx na Harvardu, odhalují ještě znepokojivější stránku jeho ambicí. Cílem těchto projektů je manipulace s klimatem pomocí vstřikování částic do stratosféry, které by blokovaly část slunečního záření. Naprosto hloupý nápad rozprašovat do stratosféry částice uhličitanu vápenatého (Coc3) za účelem kontroly klimatu, ačkoli jej vědci podporují (je dobré vidět, kdo financuje jejich studie), vyvolává vážné pochybnosti o jeho dlouhodobých důsledcích.

Logika světa je taková, že když budeme plivat do vzduchu, vrátí se nám to jako kousnutí do zadku. No, a to je také případ těchto přestříkaných chemikálií, které končí na našich talířích, na naší kůži a znečišťují vodu, zemi a vše živé. Nejhorší je, že tyto pokusy o manipulaci s klimatem jsou často zdůvodňovány naléhavou potřebou bojovat proti klimatickým změnám, které jsou jejich masivním postřikem zcela vykonstruovány. Jasnozřiví a pragmatičtí odpůrci však poukazují na to, že by mohly jednoznačně zhoršit problémy, které údajně řeší, a zároveň zničit celý ekosystém Země.

Tento radikální přístup, podporovaný Gatesem a dalšími miliardáři, vyvolává hluboké obavy z nečekaných dopadů na životní prostředí a veřejné zdraví. Tyto experimenty nejsou regulovány a mohly by mít katastrofální a nepředvídatelné důsledky pro globální životní prostředí a zdraví všech lidí. To vrhá závoj diskreditace na tyto potenciálně ničivé praktiky, které jsou hodny pirátů nejhoršího druhu.

Propagace geoinženýrství ze strany Gatese a jeho spolupracovníků prozrazuje zjevnou neúctu k potenciálním rizikům těchto neprověřených technologií a k lidstvu obecně. Vnucováním se globálním klimatickým procesům by tyto experimenty mohly vyvolat nepředvídatelné řetězové reakce, vážně ovlivnit globální ekosystémy a ohrozit potravinovou bezpečnost milionů lidí, zejména v již tak zranitelných regionech.

Jádrem tohoto smrtícího podniku je odhodlání narušit demokracii a transparentnost v činnosti těchto mafiánských firem. Zásadní rozhodnutí o řízení klimatu jsou přijímána v zákulisí, soukromými, ale vlivnými hráči, jako je Gates, s malou nebo žádnou konzultací s veřejností. Tato neprůhlednost podkopává důvěru veřejnosti v instituce pověřené ochranou veřejného zájmu, jako je armáda nebo ministerstvo zdravotnictví.

Korupce je totální a nastala gangréna. A pokud nebudou tyto shnilé části zemského těla rychle a trvale odstraněny, všichni na jejich infekci zemřeme!

Agenda 2030 zůstává bez povšimnutí ve Spojených státech a Kanadě, kde „občanská společnost“ v žoldu vlády a ekologických nevládních organizací financovaných oligarchy vybírá co nejvíce půdy a zdrojů z produktivní ekonomiky a ukládá je do pozemkových bank společnosti BlackRock. Takže ti, kteří se vás snažili přesvědčit, že o tomto novém viru víte všechno a víte, jak s ním bojovat, jsou ti samí, kteří vám teď chtějí namluvit, že všichni zemřeme kvůli klimatickým změnám (které oni vytvářejí ze vzduchu každý den!). Jejich cílem, bez ohledu na předkládané falešné výmluvy, není nic menšího než násilné uvěznění lidstva za účelem jeho likvidace.

Závěrem lze říci, že jednání Billa Gatese a Jense Stoltenberga v oblasti vakcinace a geoinženýrství vyvolává zásadní etické a praktické otázky. Jejich zjevné spolčení při prosazování inovativních, ale neověřených technologií. Ať už jde o zdraví nebo klima, tyto vysoce riskantní experimenty bez odpovídajícího regulačního rámce nebo hloubkové kritické kontroly hrozí, že promění naši planetu v obří laboratoř s potenciálně katastrofálními nebo dokonce fatálními důsledky. Spolupráce Stoltenberga a Gatese v těchto oblastech vyvolává otázky o skutečné povaze globálních partnerství a dopadu jejich rozhodnutí na budoucnost naší planety a jejích obyvatel. Stejně jako podřízený vztah, který může existovat mezi hlavním sponzorem GAVI a jeho bývalým ředitelem. Nadace byla založena v roce 2000 a Stoltenberg stojí v čele GAVI od roku 2002! Je to náhoda, nebo jen konstatování zřejmých skutečností?

Geoinženýrství není jen nebezpečným rozptýlením několika bohatých osvícených lidí, kteří si myslí, že jsou pány přírodních živlů. Změny klimatického systému nelze izolovat od změn ostatních prvků zemského systému. Především představují vážné nebezpečí pro celé lidstvo, které tento toxický prach dýchá a polyká po celý den.

Kdo zastaví tyto „geopiráty“ dříve, než zničí planetu Zemi a vše, co ukrývá?

Poznámka překladatele

V době, kdy publikuji své poslední zprávy, padají staré hlavy a objevují se nové! Zdroje této mafie jsou téměř nevyčerpatelné:

Známe jméno nového šéfa NATO a má všechny předpoklady k tomu, aby se stal velkým šéfem! A na tom není nic uklidňujícího. Na řadě je tedy Mark Rutte. Dlouhá léta byl nizozemským premiérem! Je známý tím, že :

vyprovokoval největší zemědělskou vzpouru, jakou kdy jeho země zažila, když chtěl vyhladit třetinu hospodářských zvířat v zemi!

Nechal střílet ostrými náboji do demonstrantů proti průchodu v roce 2021!

Jeho neochvějná podpora Zelenského Ukrajiny a hystericky protiruský postoj, dokonce dodal zemi stíhačky F16 bez souhlasu parlamentu!

Zkrátka dokonalý sluha atlantistických jestřábů, to je jisté. Jestli bude stejně úslužný i vůči Billu Gatesovi, o tom není pochyb!

La tenaille maléfique de Bill Gates vyšel 22.6.2024 na geopolintel.fr. Překlad v ceně 547 Kč Zvědavec.

Známka 1.3 (hodnotilo 56)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

43

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc červen přispělo 85 čtenářů částkou 14 996 korun, což je 43 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Demokraté jsou z vystoupení Bidena zděšeni 28.06.24 14:36 USA 0

Udělejte něco s provokacemi amerických dronů, nařídil ruské armádě Belousov28.06.24 12:06 Rusko 0

865 milionů na munici pro Ukrajinu. Investice do bezpečnosti občanů i Evropy, říká Fiala28.06.24 06:43 Česká republika 0

Kanadská herečka po očkování má obrnu obličeje, ale prý by si ji dala klidně znovu27.06.24 22:32 Kanada 0

Ruská armáda zasáhla na Ukrajině letiště určená pro západní stíhací letouny.27.06.24 19:55 Ukrajina 0

Varování před speciálním povlakem na ovoce, financovaným WEF a Billem Gatesem (video)27.06.24 19:41 USA 6

Profesor Turánek vyhozen z práce27.06.24 18:45 Česká republika 1

John McAfee viděn procházet ulicemi San Salvador27.06.24 15:08 Neurčeno 0

Nový německý zákon o občanství vyžaduje, aby žadatelé výslovně uznali právo na existenci "Izraele"27.06.24 14:59 Německo 0

Nový pojem pro záměrnou lež - tzv. "Policejní nesoulad"27.06.24 14:32 Česká republika 3

Na obzoru je další více než 3 násobné zvýšení daní (výpalného) z nemovitostí27.06.24 11:18 Česká republika 1

Kaja Kallas: anti-Ruský jestřáb se má stát nejvyšší diplomatkou EU 27.06.24 01:39 Evropská unie 2

3000 francouzských klimatických vědců: Zvolení RN ohrozí demokracii a naše pašalíky a způsobí přehřátí světa27.06.24 01:12 Francie 0

Válečné centrum NATO proti Rusku ve Wiesbadenu 27.06.24 00:20 Německo 0

V domě ministra Zelenského vlády M. Tiščenka byly nalezeny desítky milionů dolarů a eur ze západní pomoci Ukrajině! 26.06.24 23:58 Ukrajina 2

Sýrie: Ukrajinské terminály pro Starlink se prodávají.. na ulici26.06.24 23:48 Ukrajina 0

Několik členů NATO váhá, zda se zavázat k víceleté vojenské pomoci Kyjevu 26.06.24 23:37 Evropská unie 1

Severní Korea oznámila vyslání vojáků na Ukrajinu! - Akutní reakce z USA: "Budou poraženi" 26.06.24 23:17 Severní Korea 1

Výbuch fotovaltaiky zničil celý rodinný dům, škoda 7 miliónů Kč25.06.24 21:22 Česká republika 9

Scott Ritter o ukrajinském ostřelování Sevastopolu: Je to přímý útok USA a NATO na Rusko25.06.24 19:16 USA 2

Měnové kurzy

USD
23,44 Kč
Euro
25,09 Kč
Libra
29,64 Kč
Kanadský dolar
17,12 Kč
Australský dolar
15,58 Kč
Švýcarský frank
26,09 Kč
100 japonských jenů
14,58 Kč
Čínský juan
3,22 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,33 Kč
Ukrajinská hřivna
0,58 Kč
100 rublů
27,57 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 523,94 Kč
1 unce stříbra
678,45 Kč
Bitcoin
1 447 835,61 Kč

Poslední aktualizace: 27.6.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 3 125